png icon parkeren 34x26.fw PARKEREN

Parkeren voor het KinderPretpark is gratis! De VanzantenHal beschikt over ruim 1100 parkeerplaatsen direct gelegen naast de hal.

png icon garderobe 34x26.fw GARDEROBE

Tijdens het KinderPretpark is er geen garderobe aanwezig. De VanzantenHal beschikt wel over een garderobe, echter uit ervaring wordt deze zelden tot nooit gebruikt door bezoekers tijdens het KinderPretpark. Vandaar dat deze gesloten zal zijn.

png icon toiletten 34x26.fw TOILETTEN

Toiletten zijn tijdens het KinderPretpark gratis toegankelijk. VanzantenHal beschikt over ruim voldoende toiletten die zich onder het balkon bevinden. Er is ook een mindervalide toilet aanwezig. Hygiëne is een belangrijk aspect in de hal, de toiletten worden tussentijds schoongemaakt en de toiletten zijn voorzien van desinfecterende foam.

png icon baby 34x26.fw BABYVOORZIENINGEN

In het vrouwentoilet zijn voorzieningen voor baby's aanwezig.

png icon invalide 34x26.fw MINDERVALIDE

De gehele Van ZantenHal is gelijkvloers en daarom goed gangbaar voor mindervalide met rolstoelen of rollators. Tevens wordt het KinderPretpark ruim opgezet zodat de gangpaden overzichtelijk en toegankelijk zijn.

png icon ehbo 34x26.fw E.H.B.O.

Tijdens het KinderPretpark is er een EHBO ploeg aanwezig. Onze EHBO-medewerkers kunnen u eerste hulp bij (kleine) ongelukken bieden.

png icon roken 34x26.fw ROOKRUIMTE

Het is verboden binnen te roken tijdens het KinderPretpark. U bent dan ook zelf verantwoordelijk en riskeert bij overtreding een boete.

png icon huisdieren 34x26.fw DIEREN

Vanwege ons hygiënebeleid is het niet toegestaan om dieren mee te nemen naar de VanzantenHal.

png icon wifi 34x26.fw WIFI

In de VanzantenHal is wifi aanwezig. Toegang tot wifi is gratis, er is geen wachtwoord voor nodig.

png icon betaalmogelijkheden 34x26.fw BETALINGSMOGELIJKHEDEN

In de VanzantenHal zijn overal pinapparaten aanwezig. Zowel bij de entreekassa als bij de horecapunten. Let wel: in de hal is geen pinautomaat aanwezig voor pintransacties (geld pinnen).