KINDERPRETPARK

U vraagt zich misschien af: Wat krijg ik voor een dagje spelen in het KidsPark? Het KidsPark in de VanzantenHal is namelijk geen permanente speelhal. De locatie wordt elke schoolvakantie ingericht door het KidsPark met opblaasattracties. Om niet voor verrassingen te komen staan, adviseren wij u elke editie goed de informatie op de website door te nemen.

2021 KidsPark Homeblock impressie KLIK VOOR FOTOIMPRESSIE

Wanneer u het KidsPark in de VanzantenHal bezoekt, krijgt u een basisopstelling van diverse grote en kleine opblaasattracties. Deze attracties kunnen we onderverdelen in categorieën zoals springkussens, klimwanden, hindernisbanen, stormbanen, multi-play attracties, glijbanen, ballenbakken en enkele extremere onderdelen zoals een basejump en ballpacour. Deze basisopstelling telt ongeveer 30 verschillende opblaasattracties.

EXTRA ATTRACTIES

Naast de gebruikelijke opblaasattracties zijn er wat extra onderdelen (niet opblaasbare attracties) die per editie aanwezig kunnen zijn. Deze attracties behoren niet tot de basisopstelling van het KinderPretpark. De extra onderdelen zijn: voetbalveld, voetbal shoot-out, basketbalring, & videovoorstellingen.

Elke editie wordt zorgvuldig gekeken naar het verwachte aantal bezoekers. In de meeste gevallen zullen sommige extra attracties met rustige dagen niet geopend zijn. Tijdens rustige dagen is de bezettingsgraad van de opzichters verlaagd. Deze attractie vergt namelijk een vaste opzichter, die de veiligheid van uw kind(eren) waarborgt en het rouleren op een eerlijke manier laat verlopen.